Tijdens onze sessies maak ik gebruik van NLP, Neuro Linguistisch Programmeren, vrij vertaald het veranderen van jouw onbewuste brein met behulp van taal. Het is comfortabel, veilig, snel en blijvend. Tijdens de sessies laat ik je lekker ontspannen omdat je altijd pas echt leert als je slaapt en droomt en je wilt tenslotte tijdens die sessies direct iets leren.

Meestal doe ik 3 sessies (in een enkel geval zullen dat er meer zijn). In de eerste sessie zoeken we met behulp van het Enneagram uit wat jouw persoonlijkheidstype is en daarmee waar jouw kracht zit en waar jouw valkuilen. Ook nemen we alvast een kijkje in de magische wereld van NLP en gaan we met behulp van een aantal technieken aan de gang met de verandering die jij graag wilt. Je leert nare gevoelens te vervangen door goede gevoelens en goede gevoelens te versterken.

Tijdens de tweede sessie, meestal 2 weken na de eerste sessie, gaan we verder met de technieken waar jij in de tussenliggende weken gebruik van hebt gemaakt. Je zult zien dat je tijdens de tweede sessie al de nodige veranderingen ziet en voelt.

Tijdens de laatste sessie, meestal 2 weken na de tweede sessie, controleren we of de veranderingen die dan hebben plaatsgevonden ook positieve invloed hebben op andere gebieden en naar de toekomst toe.

Dus om comfortabel, veilig, snel en blijvend verandering te ondergaan zoals jij die wilt, bel me op 06 212 87 313 of mail me op roland@bewustonbewust.nl