In de gezondheidszorg, bij therapeuten en bij coaches krijg je nooit garantie. Ik ben hier vrij simpel in, als het niet werkt, hoef je niet te betalen. Dus no cure, no pay.

Je kunt jarenlang bij een psycholoog of therapeut langs gaan of je laten coachen, of…je komt een keer of drie tot vijf bij mij langs en je weet of het heeft gewerkt.

Jouw probleem hindert jou in je dagelijks leven (anders hoefde je er niets aan te doen tenslotte). Dus is het je ook wat waard om er vanaf te komen, om de impact op je leven weer handelbaar te maken. Ook mijn tijd is kostbaar en ik help graag veel mensen van grote problemen af dus help ik alleen mensen die vinden dat ze een groot probleem hebben voor zichzelf of voor hun omgeving.

Je betaalt een voorschot van € 500,- en daarmee weet je zeker dat ik mijn stinkende best doe om jou van je probleem af te helpen. Tijdens onze eerste sessie mag je zelf aangeven wat het je uiteindelijk waard is om het probleem opgelost te krijgen en dat is de afspraak op basis waarvan we aan de gang gaan. Je mag achteraf zelf aangeven of de toekomst van jouw leven er beter uitziet. Ik ben er van overtuigt dat ik jou kan helpen en in het enkele geval dat ik iemand niet zou kunnen helpen, krijgt die zijn geld terug.

Zo zie je, om zonder risico en snel van je probleem af komen of jet niets meer te doen dan even bellen of het contactformulier invullen.